2008. június 25., szerda

Ki hitte volna?

Jackie Burroughs-t a magyar közönség legfeljebb a Váratlan utazás című tv-sorozat Hetty nénijeként ismeri - szó se róla, a kanadai színésznő kiválóan alakította a szeretni valóan mogorva, idős tanárnőt. Voltak azért más jelentős szerepei is.



Még hogy a túl vékony nők nem vonzók... (Jackie Burroughs)


Jackie karakteres hölgy, egyéni kisugárzással. Játszott a Holtsáv c. filmben (a horror műalkotás Stephen King azonos című regénye alapján készült; a könyvet az egyik legelsőként olvastam el King valamennyi munkája közül) és más thrillerekben. Szerepet kapott a Sentinel - Az őrszem c. sci-fi sorozat 2006-os filmváltozatában is.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Most már tényleg jó lenne, ha leszállnál a promo-n való kampányolásról. Láthatólag nem több a hozzászólók száma, hogy a többieket kirekeszted a nyilvánosságból.
Más: Volt itt valamiféle célozgatás sötétben bújkáló névtelen trágárkodókra, no az nem én voltam.
Azonban kezdesz kicsit bosszantó lenni és ha továbbra is ilyen mértékben spammeled kedvenc oldalunkat, egy blogbejegyzésben nyilvánosan is kifejtem ellenérzéseimet. Talán még főlapot is kap.

aranyhaj írta...

Az lenne a jó, ha ti szállnátok le rólam, azonnal. Legkevésbé se érdekel, kit honnan rekesztek ki. Aki nyilvánosságot akar, fáradjon csak érte. A szabályzatba NEM ütközik, amit csinálok.

Engem ne zsarolj és ne fenyegess, főleg ne a saját blogomon. A szemetekbe mondtam, hogy nekem a Republicator nem színvonal. Egymás között mocskolódjatok nyugodtan (mást nemigen tudtok felmutatni); itt nem ez megy. Az irigységetek a ti bajotok, nem az enyém.
Csak nem kevesebb a látogatótok, mint nekem? Talán nem azért, mert kicsit jobb stílusban írok, mint azok, akik ellenem gyűlölködnek?
Vedd tudomásul, a nagy többség (akik csendben maradnak) szívesen jár ide.

Névtelen írta...

Gondolom a látogatottsági adataid nem nyilvánosak.

Nem fenyegetőztem, csak tényt közöltem és akartam adni lehetőséget a válaszra, neked mi a véleményed.
Üdvözlöm a csendes többséget.

aranyhaj írta...

Természetesen nem. Mint ahogy a személyes adataim sem. Vannak dolgok, amik nem tartoznak az internet nagy nyilvánosságára.

Pedig kívülről pontosan úgy hangzott; egyébiránt arról írsz, amiről akarsz. (Ha rólam írsz, a látogatóid már csak kíváncsiságból is megnézik az én bejegyzéseimet... amik miatt azért nem kell szégyenkeznem. Még az is lehet, hogy megtetszik nekik a blog és rendszeresen visszajárnak majd. A legutóbbi gyűlölködő pont ezt érte el.) Ha neked olyan látogatók kellenek, akik valaki ellen mocskolódni járnak hozzád, parancsolj. Nem sajnálom őket tőled!

Nem rossz szándékkal mondom, de nem tudom a Republicatort komolyan venni.
Nyilvánvalóan azzal a céllal, hogy rajtam élezzétek a nyelveteket, irodalmi vitára hívtatok. A ti részetekről egyetlen érv el nem hangzott, aminek az íráshoz köze lett volna! Könyvekről - tisztelet a kivételnek... valamiért ő nem is berzenkedett ellenem... - annyit tudtatok mondani, hogy "nagyon szeretem 'Jókay' Mórt".
Nos, ne haragudj...