2008. augusztus 9., szombat

Átköltözöm

Szeretném leszögezni, a blogom nem szűnik meg, igaz, nyilván kevesebb bejegyzést írok majd, mint eddig.
Ezenkívül folytatom a hírek írását az eddig megszokott stílusban, de más webcímen, és angol nyelven.

Olyan típus vagyok, aki nem szívesen változtat - nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, de ma már örülök, hogy megtettem.

Amire viszont igazán büszke vagyok: egy másik - pontosabban harmadik - blogban folytatásos történetet osztok meg az olvasóközönséggel, szintén angolul; egy önéletrajzi elemekkel tarkított dark fantasy írást. A műfaj kedvelői bizonyára szeretni fogják (el ne szóljam). Az angol nyelvet mindig is gyönyörűnek tartottam, sosem tekintettem "idegen" nyelvnek, de el kell ismernem, magyarul jobban, szebben tudom kifejezni magam, mint angolul. Mindazonáltal igyekszem csiszolni a nyelvtudásomat, s megteremteni a dark fantasyhoz (horrorhoz) szükséges borzongató hangulatot.
A magyar nyelv tanulásával, magyarul írt művek olvasásával töltött huszonkét évet természetesen nem pótolhatom néhány hét alatt; de ami fontos - élvezettel, örömmel írom a történetet, igazi kihívást jelent.

Mint mondtam, bejegyzések továbbra is lesznek; ezenkívül aki megszerette a stílusomat, az bizonyára a későbbiekben is fog találkozni az írásaimmal.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

...amennyiben az internet legalább 121 milliárd, de valószínűleg ennél sokkal több oldala között véletlenül ráakad az említettekre.

Bizonyára szándékosan nem linkelted a másik két, eszerint titkos blogot (sőt a dark fantasy címét sem említetted), de így sok olvasót veszítesz.

Ha mégis szerepeltek valahol, természetesen ez a komment tárgytalan, én csak alkalmanként szoktam benézni, nem olvastam el a blogot A-tól Z-ig.

Aranyhaj írta...

Köszönöm az észrevételt, teljesen helytálló: valóban nem tüntettem fel a két másik blog címét és linkjét, mégpedig szándékosan.

Teljesen igazad van abban, hogy ezzel olvasókat veszítek, ezt sajnálom is.

Azért - ahogy ígértem - nem feledkezek meg az eddigi olvasókról sem.

Névtelen írta...

Akkor egy indiszkrét kérdés... Hogyan talála meg az az új blogot, akit az is érdekelne. Nem látom abban a logikát, hogy nem osztod meg az új blogjaid elérhetőségét az olvasóiddal, illetve azokkal, akik igazán érdeklődnek az iránt is.

Aranyhaj írta...

A két blog címe most még szakmai titok, de - el ne szóljam - csak idő kérdése, hogy az itteni olvasóközönség mikor találja meg őket.

Névtelen írta...

"csak idő kérdése", de mennyi időé?

Aranyhaj írta...

Ezt nem tudhatom - nem vagyok jövendőmondó, nem bocsátkozom jóslatokba... mégis azt hiszem, nem sok időről van szó.