2007. október 27., szombat

Legkedvesebb barátnőm

Bevallom, ezúttal nem személyesen követtem nyomon, mi történt a tüntetéseken; csupán a hírekből tudom, mi történt (pedig jól mutatna a blogban egy élőben látott, vadonatúj tudósítás). Átmenetileg vidéken tartózkodom. Egyébként is jobban bánt, hogy épp a demonstráció napján volt a legjobb barátnőm neve napja, de nem köszönthettem, mivel haragban vagyunk.
Viszonylag rövid ideje - másfél év óta - ismerem, mégis jobban a szívemhez nőtt, mint akárki más. Nagyon hiányzik a társasága. Tulajdonképpen nem is tudom, miért veszett össze velem, csak azt gyanítom, hogy valami alaptalan pletyka miatt. Ha viszont ő nem akar beszélni velem, én nem futok utána. Furcsa, hogy így áll hozzá, de én azért szívesen békülnék.

Az biztos, hogy vétlen vagyok abban, hogy dühös rám - félreértések, rosszindulatú rágalmak mindig vannak, de én sosem voltam rá féltékeny, se bántó dolgot nem mondtam róla vagy a szeretteiről. (Akad ismerősöm, aki szerint épp azzal tettem némelyeket az irigyévé, hogy mindig elismerően beszéltem róla.)

Szerencsére van régi barátnőm, aki hűségesen kitart mellettem több év óta, az ő érdemeit sem kell kicsinyleni.

2 megjegyzés:

tassi2 írta...

Szia aranyhaj!
Ha majd eljuttok oda a barátnőddel együtt,hogy rosszra,rosszal NEM szabad reagálni,akkor nem lesztek többé haragba.Mert a haragszom rád nem jó tanácsadó!Akkor kezdeményezzél,ha Ő sértődött meg.
Én egy tapasztalt "öreg"lány vagyok már, és tudom.
Látod idetaláltam és betettelek a kedvenceim közé.Nagyon szép,tartalmas a blogod :)

Aranyhaj írta...

Szia Ildikó!

Most találtam meg a bejegyzésed, és nagyon örülök neki! :-)
Egyáltalán nem haragszom a barátnőmre; nagyon szeretem. Csak arról van szó, nem akarok tolakodó lenni. Közös ismerősünk is azt mondja, várjam meg, míg elmúlik a haragja. Bízom benne, hogy az idő megoldja a dolgot. Úgyis félreértés volt, ami miatt dühös rám.
A dicséretet köszönöm. Igyekszem sokféle, változatos dologról írni, minél több témában. Ezek a hírek engem is érdekelnek, tehát imádok vadászni rájuk és minél több forrásból hitelesíteni őket. Egyébként is szeretek írni.