2008. május 5., hétfő

Madonna új albuma - Hard Candy


Április végén került a boltokba Madonna új albuma, a Hard Candy. A lemez azzal a nem titkolt céllal készült, hogy elsősorban a tengerentúli közönséget hódítsa meg. Ennek megfelelően a ma divatos R&B és hip-hop irányzat kapta a főszerepet az albumon, s a műfaj legjobbjai működtek közre a dalok elkészítésénél. Madonna mindig is híres volt jó üzleti érzékéről, ahogy arról is, hogy sikerrel ötvözi saját stílusát az aktuális kedvencnek számító zenei irányzatokkal.
A Hard Candy az énekesnő tizenegyedik stúdióalbuma - s az utolsó, ami a Warner Bros.-nél jelenik meg. Madonna nemrég tíz évre szóló szerződést írt alá a Live Nationnel (ennek értelmében a cég szervezi majd a sztár turnéit, finanszírozza három albumát s a reklámköltségeket).
Hiába élcelődnek Madonna évszámain a rosszakarók: az életkor mit sem számít, mert a hölgy ma is olyan céltudatos, kitartó és energikus, mint ahogy azt megszoktuk tőle. Kár, hogy miután családot alapított, "megkomolyodott", maga mögött hagyta igazi vad korszakát (az emlékezetes botrányokat, a betiltott videókat és erotikus könyveket), ezt szívből sajnáljuk mi, rajongók... de még mindig izgalmas jelenség.








Madonna és Justin Timberlake a színpadon

Az első kislemez, a Timbalanddel és Justin Timberlake-kel közös 4 Minutes To Save The World máris nagy siker. (Imádom a részt, amikor az énekesnő hidat csinál.)



http://


Madonna: 4 Minutes To Save The World

Nincsenek megjegyzések: