2008. május 8., csütörtök

Madonna leszbikus csókja

Öröm hallani, hogy Madonna még mindig vagányabb és merészebb, mint bárki más. Sokan hiányolták korábbi, botrányos énjét; válaszul - szokásához híven - újra bizonyította, tud még izgalmast és felháborítót mutatni.



Madonna csókol






A 'Material Girl" (állítólag új lemeze, a Hard Candy népszerűsítése érdekében) Párizsban tartott, zártkörű koncertjén szájon csókolt egy háttértáncosnőt.
Igaz, nem tudjuk, "valódi francia" csókot láthatott-e az 1500 fős közönség... de Madonna kézmozdulata, ahogyan magához húzza a hölgyet, izgatóan arrogánsnak tűnik.
Az énekesnő - elismerésre méltóan - mindig nyíltan felvállalta, hogy nemcsak a férfiakhoz vonzódik.

A háttértáncost bizonyára sok-sok ezer férfi (és nő) irigyli szerte a világon.
A magam részéről azt gondolom, Madonna az egyik legvonzóbb ember - nem utasítanék vissza tőle egy (vagy több) csókot; s azt hiszem, nagyobb átéléssel viszonoznám, mint a táncosnő.




Az esetről egyébként csupán fényképek készültek, videofelvétel nem (legalábbis az internetre még nem került fel).

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ízlések és pofonok, de én a párosból sokkal szívesebben csókolóznék Sofia Boutellával (biztosan nem vagyok egyedül), nem beszélve egyéb huncutságokról, a klipjei alapján hihetetlen dolgokra lehet képes ;). Hogy feleannyi idős, mint Madonna, az csak hab a tortán.
Egyébként meg egyűtt dolgoznak évek óta, nem valószínű, hogy most döbbentek volna rá a másságukra, egyszerű hírverés az egész.

Aranyhaj írta...

Nem mondom, helyes lány, de én ettől többet nem látok benne.
Egyébként ő se marad mindig annyi idős, amennyi most, nem beszélve arról, hogy ma már a húszon felüli nők is "öregnek" számítanak.
Madonna női szemmel is lenyűgöző. A klipjei (a tekintete, a mozgása) alapján ő is tudhat azért egy-két dolgot (ha lehet érteni a célzást)... Egyébként nincs erotikusabb, mint egy idősebb, tapasztaltabb, domináns partner (Madonna pontosan ilyen). Sokkal izgalmasabb élményt ad, mint egy fiatalabb, aki kevésbé tudja, mit akar ő maga vagy a partnere.

Nyilván nem most fedezték fel a másságukat, de elképzelhető, hogy pillanatnyi jó hangulat hatására csókolóztak. Én legalábbis - ha úgy alakulna a helyzet - meg tudnék csókolni régi munkatársat (nem is egyet), akit évek óta ismerek és vonzódom hozzá.