2007. november 12., hétfő

Szakítottak

Három év után véget ért Harry herceg első kapcsolata; a napokban szakított vele a barátnője. Chelsy Davy nehezen viselte Harry életstílusát - szerinte a herceg túlságosan szeretett inni és partikra járni, ezenkívül a lány távollétében szívesen mutatkozott más nőkkel. Chelsy - akinek egyébként Dél-Afrika a hazája - hiába iratkozott be egy angliai egyetemre, nem látta gyakrabban Harryt, mint korábban. Ráadásul a herceg ahelyett, hogy a barátnőjét köszöntötte volna annak 22. születésnapján, inkább a rögbi-világbajnokság döntőjét választotta, amit Párizsban nézett meg a barátaival.





Bevallom, nem értem teljesen Chelsyt. Amiket megnevezett a szakítás okaként, zavarók ugyan, de nem megbocsáthatatlan dolgok, főleg ebben az életkorban. Rögbi-világbajnokságot sem tartanak mindennap, az pedig amúgy is gyakran előfordul, hogy egy férfi megfeledkezik a születésnapokról. Amondó vagyok, ezért kár volt szakítani a herceggel.

Az is igaz, az első kapcsolatok rendszerint nem szoktak örökké tartani.

Harry (akit egyébként mindig jóképűbbnek és izgalmasabb egyéniségűnek tartottam, mint a bátyját, Vilmost) most vigasztalódik - a szakításon bárpincérnők és némi ital segítségével próbálta magát túltenni.


Nincsenek megjegyzések: