2007. november 24., szombat

Aylar Lie




Aylar Lie, a perzsa származású norvég modell több nemzetközi szépségverseny döntőjébe bejutott (Miss Press, Miss Hawaiian Tropic) - méltán.

20 megjegyzés:

Nemzeti Krónika - Árral szemben. írta...

Látom, gondolsz ránk, férfiakra is. :))

(bakura)

Aranyhaj írta...

Igyekszem :-) Aylar tényleg szép. Ha csak két nagy duda lenne ellenszenves csúnya arccal, nem tenném fel csak azért, mert tetszik másoknak.

Névtelen írta...

Tényleg szép ez a lány ... csak ne lenne csúf a múltja!
2001-2003ig Princess Diana néven dolgozott pornósként!
2004-2008ig minden szépségversenyből kizárták a pornos múltja miatt!! Volt amikor csak a célegyenesben látott napvilágot ez a tény ... kizárták a versenyekből!!

Aranyhaj írta...

Na és. A pornós "múlt" (őszintén megmondom, nem szeretem ezt a kifejezést, amikor nőkre vonatkoztatják) nem zavaró, az álszentség annál inkább.
Ha megnéznénk, melyik versenyző (vagy zsűritag...) tesz sikeres szüzességi fogadalmat, nagyon kevés jelentkező maradna.
Az egyik legigazságtalanabb, legalantasabb dolog az olyan kiírás, hogy a pornós "múlt" kizáró ok.

Névtelen írta...

Számomra Aylar a világ egyik ha nem a legszebb nője és abszolút nem érdekel a múltja.Öröm ránézni erre a nőre.

Aranyhaj írta...

Na végre - öröm ilyet hallani!

Névtelen írta...

Nagyon ritka az olyan férfi aki az Aylarban nem a pornóst látja.
Képtelenek a valódi szépséget meglátni...Sajnálom őket,sokkal szegényebb emberek.

Névtelen írta...

Amúgy ezt is én írtam:"Számomra Aylar a világ egyik ha nem a legszebb nője és abszolút nem érdekel a múltja.Öröm ránézni erre a nőre."

Aranyhaj írta...

Jól tetted, hogy ezt írtad :-)

Nekem furcsa, ha valakit az alapján ítélnek meg, hogy "pornós" (sok férfinak ez annyit jelent, hogy izgalmas, könnyen megkapható, de kevéssé becsülhető - szerintem ez előítélet). A külsejéhez végképp nincs sok köze a dolognak, láthatóan nem lett csúnyább tőle. Szép, sőt természetes is, ez utóbbi ma már sajnos ritka.

Névtelen írta...

Igen.nagyon ritka.Neki is volt amúgy implantátum a mellében de kivetette 2005-ben.Azt írta a hivatalos honlapján hogy azért,mert vissza akart változni azzá aki volt.A természetes Aylarrá.Nagyon jól tette.
Lenyűgöző jelenség...

Névtelen írta...

Amint látjátok egész nap tudnék erről a leányzóról beszélni :)
Azt írta annak idején hogy a pornózással akart magának hírnevet szerezni.Drogozott is elég keményen,úgyhogy nem a nőiesség mintapéldánya.De úgy tűnik,hogy időben belátta,hogy Ő ennél sokkal többre hivatott.Azt mondjuk nem értem,hogy miért lóg ezzel a Basshunter gyerekkel.Nem hiszem,hogy ez lenne a karrierje csúcsa,hogy azzal a melegkinézetű svéddel bohóckodjon...

Aranyhaj írta...

Jól tette, hogy megszabadult az implantátumoktól. Sajnos ma már ott tartunk, külön bátorság kell hozzá, hogy egy szép lány kiálljon természetes (esetleg kicsi) mellekkel.

A drogozást sem ítélem el. Nem mintha helyeselném, de emiatt kár bárkit megkülönböztetni. Miért ne lenne a nőiesség mintapéldánya, a drog férfiasnak számít?

Azok után én már semmin nem csodálkozom, hogy a különben ésszerűen gondolkodó Madonna összeállt a nála minden szempontból gyengébb, közepes Guy Ritchie-vel.

Névtelen írta...

Egyetértek veled abszolút csak nagyon kár,hogy egy ilyen szép nő ennyire nem vigyáz magára.Ráadásul az a vicc hogy ha valakinek akkor neki aztán tényleg nincs mit szégyellnie a testén.Ezért sem értem az implantátumot.Nem úgy gondoltam,hogy nem a nőiesség mintapéldánya...szerintem levágtad már,hogy kb Ő álmaim nője :)

Mirindil írta...

valóban irtó szép nő..nekem még azzal sincs bajom, hogy köze van Basshunter-hez. Végül is, ha nem szerepelne Basshunter klippjeiben, talán nem ismerné őt annyira sok ember...:)

ám valóban nagyon szép nő..fuh, ha ilyen lennék!:P

Aranyhaj írta...

Igazatok van, büszke lehet az adottságaira. Dús haj, szép arc, izmos, karcsú alak - ezen csak rontani lehetne bármi műtéttel.

Giode írta...

Így igaz..:) a legjobban nekem az tetszik benne, hogy kivetette az implantátumokat a melléből.:)

Aranyhaj írta...

Az implantátum kivétele tényleg pluszpontot jelent... Aylar határozottan szebb igazi, mint művi úton megnagyobbított mellekkel.

Dora írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Dora írta...

hééééé!! Basshunter atom jó pasi!!!! Persze Aylar minden tekintetben tökéletes nő! Egyszerűen gyönyörű! (és ezt nőként mondom ..)

Gina.... írta...

Imádom Aylar-t!!Annyira gyönyörű!!Szerintem remekül alakítja az életét, voltak megbotlásai (Pl:Az implantátum de nagyon helyesen döntött hogy eltávolíttatja) de azokat jól kezelte és mindig helyesen döntött!! Nekem az ellen sincs kifogásom hogy a Basshunter-ben is szerepel sőt így még nagyobb hírnevet szerzett magának!!
Remélem egyetértessz Aranyhaj?!