2007. december 3., hétfő

Előrehozott választások?

Orbán Viktor tegnap a Vasárnapi Újság c. rádióműsorban azt nyilatkozta, hamarosan összeomolhat a kormánykoalíció. A nagyobbik ellenzéki párt elnöke mindkét kormánypártot bírálta, s kijelentette, a Fidesz hamarosan közzéteszi programját (a tervek szerint december 8-án, Erős Magyarország címmel kerül nyilvánosságra a mintegy száz oldalas dokumentum). Orbán szerint meg kell győzni az embereket, hogy létezik Magyarországon kormányzásra alkalmas politikai erő, ami képes helyrehozni a rosszul működő rendszereket (pl. az egészségügyi rendszert). A volt kormányfő korábban már kijelentette, az előrehozott választások jelentenék a kiutat a mostani gazdasági válságból. Márpedig ha a koalíció valóban felbomlik, akkor sor kerülhet arra, hogy előrehozott választásokat tartsanak.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nem kell Viktorral foglalkozni,hat éve nem találja a kapcsolatot a valósággal.Ami a programot illeti az sincs nekik hat éve.
Különben meg a hat az nem misztikus és népmesei szám.

Aranyhaj írta...

2006-ban volt program, és most is lesz állítólag. Ha majd nyilvánosságra kerül, mindenesetre átolvasom. Jó tudni, mire készülnek a politikusaink :-)

Névtelen írta...

Program amit nem látott senki:-).
Én is tervezem az elolvasását,hátha mondanak végre valamit,amiről lehet gondolkodni,mert az így nem jó című opus kezd unalmassá válni.

Aranyhaj írta...

Na, majd szombaton kiugrik a nyúl a bokorból. Akkor majd többet mondhatunk.