2007. december 22., szombat

Közösségi oldalak

Régóta szeretnék komolyabban foglalkozni a közösségi oldalakkal - mivel az unokanővéreim külföldön élnek, ajánlottak néhány ismert idegen nyelvű oldalt.
Ez utóbbiakat sokan részesítik előnyben a magyar portálokkal szemben. A magam részéről a legjobban az Iwiwet ismerem, s mivel ezt szoktam meg, ragaszkodom hozzá.
Ezen az oldalon talált meg - több év után - a Szukits régebbi szerkesztője, aki annak idején fordításokat bízott rám és akit nagyon kedvelek; örültem annak, hogy megkeresett.
Ráadásul - ezt talán el sem hinné senki - pár hónappal ezelőtt szintén az Iwiwen találtam meg a féltestvéremet, akivel még sosem találkoztam (nem tartja a kapcsolatot velünk). Azért örülök, hogy megtudtam, milyen, hogyan néz ki. Igazság szerint - ha a szüleimen múlt volna - soha nem is tudtam volna apukám régi házasságáról és a nővérem létezéséről. A rokonok árulták el ezt a titkot még kiskoromban; egy álló évig meg sem említettem otthon (ami szokatlan tőlem, mert rendszerint mindig elmondok mindent, ami épp eszembe jut). A legjobb barátnőmmel akartam elsőként megosztani, hogy megtaláltam a testvéremet (elvégre nem mindennap talál egy kósza féltestvért az ember) - sajnos a barátnőm épp akkor összeveszett velem, ezért ráfanyalodtam anyára. Közösen megállapítottuk, hogy a nővérem értelmes és csinos teremtésnek látszik.

A legismertebb közösségi oldalak: easycontact.hu, iwiw.hu, myvip.com, facebook.com - ez utóbbit az unokatestvéreim nagyon lelkesen ajánlották, csupa jót mondtak róla. Hamarosan közzéteszem a saját tapasztalataimat is.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ön valami szektás?

Aranyhaj írta...

Nem.
Nem hinném, hogy alapot adtam erre a következtetésre.
Viszont Magyarországon lelkiismereti és vallásszabadság van, miért ne lehetnék a kétszázhuszonnyolc bejegyzett egyház bármelyikének a tagja?