2007. december 31., hétfő

Új albumok 2007-ben

Szerencsére idén sem szenvedtünk hiányt kellemes dalokban: sok jobbnál jobb album látott napvilágot. Ezek közül néhány (a teljesség igénye nélkül):

Január 29-én jelent meg DVD-n és CD/DVD-n Madonna The Confessions Tour c. albuma, ami a 2006-os Confessions turné végállomásán készült koncertfelvételeket tartalmazza. A lemezen a legújabb sikerek - Get Together, Sorry, I Love New York - mellett helyet kaptak az olyan korábbi kedvencek, mint a Future Lovers, a Ray of Light és az Erotica. (Hiányoltam viszont a Like a Prayert vagy a Bad Girl-t.)
A még mindig gyönyörű és energikus énekesnő ezúttal is azt a minőséget nyújtja, amit eddig megszoktunk tőle.

Új albummal (Cover Me) jelentkezett a német Gabriele Kerner, azaz Nena - a csinos hölgy egyébként Madonnával egykorú. 1984-ben szerzett nemzetközi ismertséget 99 Luftballons c. békedalával.

Május végén került a boltokba az amerikai R. Kelly Double Up című lemeze, ami rögtön az első helyre került a Billboard kétszázas listáján. A lendületes R&B dalok elkészítésében olyan sztárok működtek közre, mint Usher, Keyshia Cole, Snoop Dogg, Kanye West és Nelly.

A csodaszép hangú Alicia Keys is új albumot adott ki az idén As I Am címmel - az első kislemez, a No One máris nagy siker. A jazz, soul és R&B stílusú dalok elkészítésében a 4 Non Blondes egykori énekesnője, Linda Perry segédkezett.

A belga dance-együttes, a Sylver Hit Collection című válogatása a decemberben jelent meg. A duó együttműködése hat éve tart, jelenleg ötödik albumukon dolgoznak.

A napokban került a boltokba a Scooter együttes új lemeze, a Jumping All Over The World - a német trió egyébként ez év végén megkezdte koncertörútját Ausztáliában, s a következő évben Európában turnézik majd.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Aranyhaj!

Boldog Új Évet Kívánok neked és Isten tartsa meg a blogodat!

Üdv:Kónya László as José

Aranyhaj írta...

Szia László (örülök, hogy már megszólíthatlak :-) )

A jókívánságokat köszönöm, kellemes szilvesztert neked is (már elmondtam egy másik blogon is, mielőtt megtaláltam a leveled).

Jó olvasni a pozitív visszajelzéseidet :-)

Aranyhaj írta...

És boldog új évet :-)

Névtelen írta...

Köszönöm a kívánságot megkaptam,de nem voltam még írásképes állapotban tegnap.

Aranyhaj írta...

:-)

Csak nem macskajaj?