2008. január 11., péntek

Új társkereső portál: SziWiW

A Szívtárs Magazin és kiadója, a Publikátor sajtóegyesület karácsonykor indította el társkereső portálját Sziwiw néven. A közösségi hálózat - bár alkotói elsősorban a komoly kapcsolatra vágyó magányos vagy elvált embereknek szánták - nemcsak párkeresésre alkalmas; azok is látogathatják, akik csupán barátkozni, ismerkedni szeretnének.

A portál szolgáltatásai közé tartozik a fórum, az üzenőfal, az érdeklődési kör szerint kialakult közösségek, a társkereső magazin (pikáns cikkekkel); ezenkívül a felhasználók megnézhetik a többi látogató képeit; képeslapot, üzenetet vagy gyorsüzenetet küldhetnek, webnaplót írhatnak vagy olvashatják a többiek SziWiW-blogját.

Ahhoz, hogy regisztráljunk, csupán egy adatlapot kell kitölteni (az itt feltüntetett adatok - becenév, nem, életkor - az emailcím kivételével publikusak!), meghívó nem szükséges. MSN-mailről azonban küldhetünk meghívót az ismerőseinknek, vagy emailben ajánlhatjuk másoknak az új oldalt.

A SziWiW regisztrált felhasználóinak száma csaknem eléri a félezret - mindössze három hét alatt.
Nehéz megjósolni, milyen jövő vár egy új virtuális közösségre, hiszen ott vannak a már ismert riválisok, a hazai és külföldi portálok. Ha azonban számításba vesszük, hogy sok a magányos ember, akkor elképzelhető, hogy a párkereső hálózat sokakat vonz majd a jövőben.

Nincsenek megjegyzések: