2008. január 16., szerda

Madonna új albuma





Tavasszal kerül a boltokba Madonna új albuma. Egyelőre nem tudni, mi lesz a lemez címe; a legvalószínűbb, hogy a Give It To Me elnevezést kapja, egyes források viszont egyéb alternatívákat emlegetnek: Licorice, Madame, Odyssey vagy Black Star.

Ez lesz Madonna tizenegyedik stúdióalbuma, s az utolsó, ami a Warner Bros. égisze alatt jelenik meg: az énekesnő a Live Nation nevű koncertszervező céghez szerződött. Tíz évre szóló megállapodásuk kimondja, hogy a promóciós cég fogja finanszírozni Madonna turnéit s három lemezét. (Ez szokatlan, mivel az előadóművészek rendszerint két szerződést kötnek - egyet a lemezkiadóval, egyet a koncerteket lebonyolító céggel.)

Az új lemezen közreműködik Timbaland, Akon, Pharrell Williams, Kanye West és Felix Da Housecat is - amiből sejthetjük, hogy a pop hangzást némi hip-hop beütés fogja színesíteni.

Az album első kislemeze a Justin Timberlake-kel és Timbalanddel közös 4 Minutes to Save the World című dalból készül - az utóbbi már közzétett az interneten egy rövid részletet az elmúlt év decemberében. Az R&B stílusú számot a tervek szerint február elején kezdik játszani a rádióállomások, s ugyanekkor kerül fel a világhálóra; a videoklipet (amiben szintén szerepel a két fentebb említett előadó) januárban forgatják.

Madonna egyébként februárban rendezőként is bemutatkozik a berlini fimfesztiválon Filth and Wisdom című negyvenöt perces filmjével.







Nincsenek megjegyzések: