2008. január 30., szerda

Carla Bruni meztelenül

Az olasz modell-énekesnő (aki Mick Jagger barátnőjeként vált világszerte ismertté) hamarosan férjhez megy Nicolas Sarkozy francia kormányfőhöz - mi több, egyes hírek szerint már sor került az esküvőre, de Bruni ezt egyelőre tagadja.
A szép modellt a spanyol DT magazinban láthatjuk viszont - meztelen fotókon. A képek állítólag akkor készültek, amikor Carla Bruni már a politikus barátnője volt.
És ha valóban így történt?

A francia miniszterelnök konzervatív hívei közül többen elfordultak Sarkozytől, mert helytelenítik nemrég lezajlott válását és nyilvánosan felvállalt viszonyát. Pedig a politikusok szerelmi élete nem a választópolgárok kompetenciája. A miniszterelnök nem katolikus pap, nem tett fogadalmat a makulátlan magánéletre.


4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nos igen, a politikus nem pap. Viszont politkikus, így élete a nyilvánosság előtt zajlik, ebből kifolyólag minden cselekedete, legyen az politikai vagy magánéleti, kihat a megitélésre, hitelességére, népszerűségére.

Aranyhaj írta...

Egy kormányfőt akkor is az alapján kell(ene) megítélni, mennyire eredményes politikát folytat. Attól, hogy változatos a szerelmi élete, még lehet jó politikus, jó vezető/szervező.

Névtelen írta...

Igen, lehet egy olyan világban amit nem a bulvármédia ural.

Aranyhaj írta...

Ja :-)

Azt még megérteném, ha azért dorongolnák le Sarkozyt, mert 2005-ben, a zavargások idején "csőcseléknek" nevezte a gyújtogatókat, amivel azt a benyomást keltette, mintha a bevándorlókról vélekedne így (a kijelentés tovább rontotta az amúgy is rossz helyzetet).

Na de azért, hogy ki a barátnője...?