2008. február 5., kedd

Atomic Kitten: új kislemez


A liverpooli lánycsapat első tagjai Liz McClarnon, a magyar származású Kerry Katona és a Sugababesből ismert Heidi Range voltak - a két utóbbi hamar megvált az együttestől, helyükre Natasha Hamilton és az egykori modell, Jenny Frost érkezett.




Liz McClarnon, Natasha Hamilton és Kerry Katona


A lányok jobbnál jobb dalokat adtak elő, slágereik között szerepelta a Bangles Eternal Flame-jének feldolgozása, a Ladies' Night, az If You Come To Me, amik világszerte a listák élmezőnyébe kerültek. Emellett a csapat számos díjat nyert: 2000-ben ők voltak az év újoncai, később ők lettek a legkedveltebb zenészek a brit online médiában, s a Music TV legjobb popzenei előadójának járó díjára is jelölték őket; 2004-ben mégis bejelentették, visszavonulnak.

Jó hír a rajongók számára, hogy 2008 januárjában új dallal jelentkezett az Atomic Kitten: ezúttal Cilla Black Anyone Who Had A Heart c. számát dolgozták fel. Még korai lenne arról beszélni, hogy ismét összeáll az együttes - hivatalosan nem is váltak szét az útjaik, a szünet oka csupán az volt, hogy a tagok magánéletükre és szólókarrierjükre kívántak összpontosítani -, de időnként fognak még együtt dolgozni a lányok, pl. jótékonysági célból kiadott dalokon, ahogy az elmúlt néhány évben is tették.

Nincsenek megjegyzések: