2008. február 19., kedd

Boogle


A Boogle egy hazai online könyvesbolt és antikvárium.
A portálon kínált mintegy hatvanezer termék között egyaránt akadnak szépirodalmi és ifjúsági regények; sci-fi és fantasy művek; ismeretterjesztő könyvek; lexikonok; idegen nyelvű könyvek; szótárak; művészetekkel, történelemmel, gazdaságtannal vagy informatikával foglalkozó könyvek; erotikus írások; képregények, sőt szoftverek és számítógépes játékok is.

A díjmentes regisztrációhoz nevet, emailcímet és lakcímet (szállítási és számlázási címet) kell megadni.
A vevők cím és szerző szerint találhatják meg a keresett könyveket, amiket olcsóbban szerezhetnek be, mint máshol: kiskereskedelmi áron juthatnak hozzá, mivel a Boogle közvetlen összeköttetést biztosít vásárló és eladó között, így nincs szükség közvetítőkre, terjesztőkre.
Ezenkívül az érdeklődők eladást is bonyolíthatnak az oldalon. Fel kell tüntetniük az eladásra szánt könyv ISBN-számát, rövid tájékoztatást adniuk a termék állapotáról és áráról; amint jelentkezik egy vevő, a Boogle e-mailben értesíti a termék tulajdonosát. (A portál megkülönbözteti a könyvkereskedésekből származó és az antikváriumok vagy magánszemélyek által feltöltött könyveket.)

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Na ezt megnézem:) A könyvtárból hoztam ki könyveket, de ügyesen a kocsi tetején hagytam őket, és hmm...most szerezhetem be:)
Koimvra

Aranyhaj írta...

Sajnálom; egyrészt azért, mert ha még azelőtt hagytad el őket, minthogy elolvastad volna, akkor elmaradt az olvasás öröme; másrészt meg új könyveket kell szerezned :-(
A Boogle egyébként két nap alatt házhoz szállítja neked, ha lehet hinni a főoldaluknak.